- EAN13
- 9782406069294
- ISBN
- 978-2-406-06929-4
- Éditeur
- Classiques Garnier
- Date de publication
- 31/05/2017
- Collection
- REVUE EUROPEENN
- Nombre de pages
- 210
- Dimensions
- 22 x 15 x 1,2 cm
- Poids
- 302 g
- Langue
- anglais
- Fiches UNIMARC
- S'identifier
Offres
Jan BRÖCHNER, « Coordination in slowly emerging service ecosystems. Construction history »
Metka STARE, « Multidimensional role of services in global value chains. Implications for theory and practice »
Christophe BECKERICH, Sylvie BENOIT, Marie DELAPLACE, « High-speed rail service and local sustainable development. A qualitative survey in eight French cities »
Marco FERRUZCA, Päivi J. TOSSAVAINEN & Virpi KAARTTI, « Educating the future generations of service innovators. Insights from Finland »
José Luis NAVARRO ESPIGARES, Marcus BUCK, Guillermo MARAVER TARIFA, José Aureliano MARTÍN SEGURA, Tor MIDTBØ, César PÉREZ LÓPEZ, Mari Ann SAETHRE, « Municipal services within the framework of Local Agenda 21. A comparison between Norway and Spain »
Daisy BERTRAND, Fabienne CHAMEROY, Pierre-Yves LÉO, Jean PHILIPPE : « Services collaboratifs : qu'est-ce qui les rend attractifs pour les consommateurs ? Une première analyse des services d'hospitalité en France »
Metka STARE, « Multidimensional role of services in global value chains. Implications for theory and practice »
Christophe BECKERICH, Sylvie BENOIT, Marie DELAPLACE, « High-speed rail service and local sustainable development. A qualitative survey in eight French cities »
Marco FERRUZCA, Päivi J. TOSSAVAINEN & Virpi KAARTTI, « Educating the future generations of service innovators. Insights from Finland »
José Luis NAVARRO ESPIGARES, Marcus BUCK, Guillermo MARAVER TARIFA, José Aureliano MARTÍN SEGURA, Tor MIDTBØ, César PÉREZ LÓPEZ, Mari Ann SAETHRE, « Municipal services within the framework of Local Agenda 21. A comparison between Norway and Spain »
Daisy BERTRAND, Fabienne CHAMEROY, Pierre-Yves LÉO, Jean PHILIPPE : « Services collaboratifs : qu'est-ce qui les rend attractifs pour les consommateurs ? Une première analyse des services d'hospitalité en France »
S'identifier pour envoyer des commentaires.